PARTAGEZ NOTRE EVENEMENT

Ajouter à mes évènements favoris

J'y expose

Je serai présent

Les exposants participants (0)

Il n'y a pas encore d'exposant confirmé

Rommelmarkt te Kluisbergen (Binnen & Buiten)

Brocantes

Cet évènement a lieu le

24-06-2017

Notre évènement en quelques mots

Jaarlijkse rommelmarkt in het hartje van Kluisbergen (zaal Brugzavel te Berchem). Er is een bar om de dorst te lessen en croques monsieurs om te honger te stillen. Vroeger verkocht de organisatie, maar nu zijn het de eigenaars zelf die verkopen. Zo kan men onderhandelen over de prijs en heeft men informatie uit eerste hand. Navraag bij de verkopers leerde dat zij hierdoor netto meer geld overhielden.

De organisatie vraagt de kopers 1 euro inkom om de kosten te dekken. Verkopers betalen 4 euro per lopende meter en mogen zelf schragen meebrengen. Men kan ter plaatse ook tafels huren voor 1 euro per tafel. VOOR 21 juni
inschrijven via rommelmarktkluisbergen@gmail.com of 0472/430569. Het inschrijvingsgeld met vermelding van naam, meters/tafels en telefoonnummer moet overgeschreven worden op BE61 7370 1257 8317.
We voorzien normaal plaatsen binnen om zo geen last te hebben van het slecht weer. Indien verkopers willen, kunnen we een plaats buiten voorzien.
Op vraag kan men op een afgesloten (maar niet overdekte) ruimte ook verkopen vanuit de wagen. Men betaalt 10 euro voor 3 meter en dit sluit aan zaal waar de binnenverkoop doorgaat.

Informations pratiques

Site web https://www.facebook.com/events/419604661724325/
Heures d'ouverture 09:00 17:00
Cette brocante est couverte
Nombres d'emplacements : 50
Prix de l'emplacement Binnen €4/ buiten €10 €
Prix d'entrée 1 €
Restrictions

Catégories

Cartes Postales Cinéma, TV & Video Jeux, Jouets & Figurines Livres, BD, Revues Loisirs créatifs Monnaies & Billets Musique & Instruments Photographie Vinyles Vintage

Addresse

Brugzavel (is ook naam van de zaal)
9690 Kluisbergen (Oost-Vlaanderen)
Kluisbergen (Berchem)

Map

Qui organise cet événement ?

Ronny Demortier
Membre depuis le
20-07-2016

Réservez votre emplacement

Contactez l'organisateur