PARTAGEZ NOTRE EVENEMENT

Rommelmarkt Sombeke 2019

Brocantes

Cet évènement a lieu le

18-08-2019

Notre évènement en quelques mots

Zondag 18 augustus is er de Rommelmarkt te Sombeke. Standhouders vooraf inschrijven op Jef.goossens@telenet.be Deze gaat door op Sombekedries te Waasmunster. Vanaf 8u kunnen de standen ingenomen worden en wordt er koffie aangeboden. Jef en Kris, leden van het Feestcomité, wijzen jullie de stand toe. Rond 10u is er de jaarlijkse rondgang van onze processie, een mooie traditie die wij in eer willen houden.
Wij streven ernaar dat iedereen zijn plaats heeft ingenomen VOOR de rondgang. Om de rondgang vlot te laten verlopen en uit respect ons uitdrukkelijk verzoek de koopwaar pas uit te stallen zodra de processie is gepasseerd. De eerste geïnteresseerde kopers arriveren rond 11u - 11u30. Voor de betaling van je stand komen wij in de loop van de dag rond. (5 euro per stand van 5 meter).
Voor de dorstigen, ter info: er zijn op den Dries van Sombeke 3 Top-café's: de Roxy (Franky), de Welkom (Christof) en de Munsterbar (Lorena). Voor de hongerigen is er Frituur Den Dries. Kenny bakt de beste frieten van de streek. Net zoals vorig jaar voorzien wij met het feestcomité een lekkere vis-specialiteit ;-) Het einde van de Rommelmarkt is voorzien rond 19u. Mogen wij vragen je standplaats proper achter te laten. Het is altijd mooi weer en er is altijd veel volk ... sowieso een TOP- dag :-)
Tot dan !

Informations pratiques

Heures d'ouverture 10:30 19:00
Cette brocante est en plein air
Nombres d'emplacements : 110
Prix de l'emplacement 5 €
Prix d'entrée 0 €
Restrictions

Catégories

Cartes Postales Cinéma, TV & Video Jeux, Jouets & Figurines Livres, BD, Revues Loisirs créatifs Militaria Modélisme & Maquettisme Monnaies & Billets Musique & Instruments Photographie Sports Timbres Vinyles Vintage Meubles

Addresse

Sombekedries
9250 Waasmunster (Oost-Vlaanderen)
Waasmunster

Map

Qui organise cet événement ?

Jef Goossens
Membre depuis le
05-11-2018

Réservez votre emplacement

Contactez l'organisateur