PARTAGEZ NOTRE EVENEMENT

Ajouter à mes évènements favoris

J'y expose

Je serai présent

Les exposants participants (0)

Il n'y a pas encore d'exposant confirmé

ROMMELMARKTevent aan de sporthal van Merchtem

Brocantes

Cet évènement a lieu le

07-07-2019

Notre évènement en quelques mots

Zondag 7 juli van 13 tot 18 uur rommelmarktevent met wandeling aan de sporthal en naast het Sint-Donatusinstituut in open lucht aan de Dendermondestraat in Merchtem, in een organisatie van Swaiken Merchtem. Particuliere verkopers met een ruim aanbod van tweedehands artikelen voor een zacht prijsje op de rommelmarkt.
WANDELING op eigen tempo met vrij vertrek tussen 13 & 15 uur over een afstand van 6 km. Uitgepijld parcours dat ook perfect toegankelijk is voor buggy’s & rolstoelen. Inschrijving ter plaatse aan het terras van het gelegenheidscafé, deelnameprijs 1 euro (versnapering onderweg & sticker van Wandelgroep Merchtem Boven). Deze wandeling doorkruist ook het grootste gedeelte (603 meter) van het prachtige & rustieke Merchtemse OCMW-park aan de Gasthuisstraat.
Springkasteel & speleobox voor de kinderen. DJ Bel Gies (Merchtemnaar Gerd Van Hoof) zorgt met zijn leuke Belgische (pop)muziek voor de ambiance. Verder een gelegenheidscafé met terras, ijsjeskar en Pita Jo Burger met een eetkraam. Infostand van Wandelgroep Merchtem Boven. Voor de bezoekers is er geen inkom te betalen.
Ook de gemeente Merchtem verleent haar medewerking aan dit rommelmarktevent van zondag 7 juli 2019.
Info: 0474/88.55.83 of swaiken.keeks@telenet.be.
Andere rommelmarkten aan de sporthal van Merchtem in 2019: zondagen 4 augustus & 1 september, telkens van 13 tot 18 uur. Iedereen kan inschrijven voor deze 2 rommelmarkten.

Informations pratiques

Heures d'ouverture 13:00 18:00
Cette brocante est en plein air
Nombres d'emplacements : 120
Prix de l'emplacement 7,50 €
Prix d'entrée 0.00 €
Restrictions

Addresse

Dendermondestraat, 25
1785 Merchtem (Vlaams Brabant)
Merchtem

Map

Qui organise cet événement ?

Swaiken Van Campenhout
Membre depuis le
28-06-2016

Réservez votre emplacement

Contactez l'organisateur