PARTAGEZ NOTRE EVENEMENT

Ajouter à mes évènements favoris

J'y expose

Je serai présent

Les exposants participants (0)

Il n'y a pas encore d'exposant confirmé

brocante markt Venlo ANNULÉ

Brocantes

Cet évènement a lieu le

28-11-2021

Notre évènement en quelques mots

Op 28 november, tussen 11.00 uur en 17.00 uur, een antiek- en brocante markt op het De Kleine Beekstraat, Domincanenplein en het Flujasplein in Venlo. Dat is het mooie gerestaureerde plein voor C&A. Het ligt aan het begin van de winkelstraat ‘De Vleesstraat’ en op steenworpafstand van winkelcentrum
‘De Maasboulevard’.
Venlo, de stad aan de Maas met een oud centrum, ligt in het grensgebied van Noord Limburg. Daarom trekt Venlo wekelijks veel Duits winkelpubliek. Bij uitstek geschikt voor een mooie antiek- en brocante markt. Het is daarom dat TheJo’s Tijdloos de samenwerking is aangegaan met de gemeente Venlo om vanaf 30 april, elke laatste zondag van de maand t/m november 2017 deze markt te gaan organiseren.
Er is plaats voor +/- 40 kramen, waardoor deze markt een gezellig en intiem karakter zal krijgen. Brocanteurs uit Limburg, maar ook van ver daar buiten, bieden een diversiteit aan brocante, antiek, industrieel en vintage aan.

De entree is gratis!

Voor de gasten is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt en voor een lekker stuk Limburgse vlaai of een verkoelende versnapering strijkt u neer bij de horecagelegenheid De Baek tegenover de markt.
Verder heeft de winkelstad Venlo natuurlijk nog veel meer te bieden. Als u via de oude Maasbrug Venlo binnenrijdt zullen de wachters van Tajiri u al verwelkomen. Venlo heeft een historische binnenstad en een bezoekje aan de musea Bommel van Dam en het Limburgs museum zijn zeer zeker de moeite waard.
Kortom, zoekt u een gezellig zondags uitje? En bent u nog op zoek naar dat ene unieke item met een verhaal? Kom dan lekker struinen bij de antiek- en brocante markt in Venlo!

Graag tot ziens!

Informations pratiques

Site web https://thejostijdloos.nl/
Heures d'ouverture 11:00 17:00
Cette brocante est en plein air
Nombres d'emplacements : 40
Prix de l'emplacement
Prix d'entrée 0 €
Restrictions

Catégories

Jeux, Jouets & Figurines Musique & Instruments Vintage Meubles

Addresse

Vleesstraat
5911JD Venlo (Venlo)
Venlo

Map

Qui organise cet événement ?

Jolanda Wijnands
Membre depuis le
20-09-2021

Réservez votre emplacement

Contactez l'organisateur