ONZE ROMMELMARKT DELEN

Aan mijn favoriete rommelmarkten toevoegen

Ik exposeer

Ik zal aanwezig zijn

Deelnemende exposanten (0)

Er is nog geen deelnemer bevestigd

Vlooienmarkt in muziek

Rommelmarkten

De rommelmarkt vindt plaats op

18-06-2023

Onze rommelmarkt in een paar woorden

Om de komst van de zomer te verwelkomen, na twee jaar van onthouding, nodigen de leden van de harmonie ETALLE u graag uit voor de 42e editie van hun muziekfestival met een dag vol verschillende activiteiten, zoals een rommelmarkt en kwaliteitsconcerten of musicals. amusement.
Dit alles vindt plaats op zondag 18 juni 2023 in Etalle, niet meer in de rue des écoles zoals voorgaande jaren, maar in de rue Fernand Neuray en rue du Bois.
De vlooienmarkt, die aan zijn 19e editie toe is, is toegankelijk vanaf 06.00 uur.
Maar pas op voor de vaste klanten: grote verandering van locatie! : wegens grote werken zullen exposanten zich niet langer moeten vestigen in de rue des écoles, die enkel als parking zal dienen, maar in de rue Fernand Neuray, rue la Pcs en rue du Bois. Professionele of particuliere exposanten, ambachtslieden, boekverkopers, garageverkopers, kunnen zich nu al inschrijven door Agnès te bellen op (+32)(0)496.902335 of per e-mail gericht aan "brocante@lastabuloise.be". . Een locatie (in volgorde van aankomst) is gegarandeerd tot 07Hr. Degenen die niet eerder zijn geregistreerd, hebben pas toegang vanaf 07Hr. Bewoners van aangewezen straten die voor hun huis willen exposeren, worden verzocht tijdig te reserveren om de beschikbaarheid van ruimte te garanderen. Houd er rekening mee dat een politiebevel het autoverkeer verbiedt; Parkeer uw voertuig dus zeker buiten de zone, want ook tweedehandswinkels zullen de plaatsen voor de garage-ingangen bezetten! De prijs blijft hetzelfde: 2€ per strekkende meter, met een minimum van 4 meter en bijtelling met 2 meter (dus 4 meter, of 6 of 8, etc…).
Het ontbijt is beschikbaar vanaf 07:00 uur, terwijl "broden - worst" (Thuringers) en hamburgers beschikbaar zijn vanaf 10:00 uur. De bar, die om 10.00 uur open gaat, biedt alcoholische en niet-alcoholische versnaperingen. Het gebruik van herbruikbare in plaats van wegwerpbekers zal nodig zijn om bij te dragen aan onze inspanningen om afval te beperken. Ook zal er de hele dag ijs verkrijgbaar zijn.
Wat concerten en entertainment betreft, treden vanaf 11.30 uur verschillende muziekgroepen op om tot 18.30 uur een hoogwaardige muzikale sfeer te garanderen. Het is de koninklijke fanfare "Les Joyeux Travailleurs" uit Hotton die het muzikale gedeelte zal beginnen. Er volgt een eerste rockgroep ("Lightnin' Bug") die de sfeer zal opzwepen. Na dit intermezzo van ritmische muziek is het tijd voor afwisseling, klassieke zang of niet, met de groep "Nuit d'Eté" en haar zangeres Delphine. Ten slotte is het ons geweldige lokale orkest, de OPUS AR Big-Band en zijn zangeres Vanessa, die je swing, Latin-muziek en internationale variatie zullen aanbieden om de dag af te sluiten.
Kleine precisie: de toegang tot alle concerten is GRATIS: laat het gezegd zijn!

Praktische informatie

Website www.lastabuloise.be
Openingsuren 06:00 18:00
Deze rommelmarkt is in open lucht
Aantal plaatsen : 150
Prijs voor de stand 2€/M minimum 4M €
Ingangsprijs 0,00 €
Beperkingen

Categorie

Postkaarten Spelletjes, Speelgoed & Beeldjes Boeken, Tijdschriften, Stripverhalen Creatieve hobby Munten & Bankbiljetten Muziek & Instrumenten Postzegels Vinylplaten Vintage

Adres

rue Fernand Neuray
6740 Etalle (Luxembourg)
voie publique

Map

Wie organiseert dit evenement ?

Daniel THIRY
Lid sinds
10-06-2013

Reserveer je stand

Neem contact op met de organisator