ONZE ROMMELMARKT DELEN

Aan mijn favoriete rommelmarkten toevoegen

Ik exposeer

Ik zal aanwezig zijn

Deelnemende exposanten (0)

Er is nog geen deelnemer bevestigd

Wekelijkse rommelmarkt Lokeren

Rommelmarkten

De rommelmarkt vindt plaats op

Wekelijks evenement
Elke Zondag 
06-03-2022 28-02-2027

Onze rommelmarkt in een paar woorden

Iedere zondagvoormiddag vindt de grootste wekelijkse openlucht rommelmarkt van het land plaats aan het stationsplein in Lokeren. De markt gaat door op het stationsplein ter hoogte van de brandweerkazerne. Vanaf 6u tot 12u bieden handelaars en particulieren hun antiquiteiten en tweedehands goederen aan. Er is steeds een zeer ruime keuze aan artikelen die verkocht worden. Voor bezoekers is de toegang gratis.

Wil je zelf tweedehandsgoederen verkopen? Dat kan zonder vooraf te reserveren. Je komt vóór 6u naar het Stationsplein in Lokeren. De marktleider (met fluo vest) zal u een standplaats aanwijzen. Een standplaats kost €9 per plaats (een parkeervak). Het is toegestaan om uw wagen op uw standplaats te laten staan (tegen betaling). Het bezit van een leurkaart is niet vereist voor particulieren.

Praktische informatie

Openingsuren 06:00 12:00
Deze rommelmarkt is overdekt
Aantal plaatsen :
Prijs voor de stand 9 €
Ingangsprijs 0 €
Beperkingen

Categorie

Postkaarten category.Cinéma, TV & Video Spelletjes, Speelgoed & Beeldjes Boeken, Tijdschriften, Stripverhalen Creatieve hobby Militair Modelbouw Munten & Bankbiljetten Muziek & Instrumenten Fotografie en Filmapparatuur Sport Postzegels Vinylplaten Vintage Meubelen

Adres

Stationsplein
9160 Lokeren (Flandre-Orientale)
Lokeren

Map

Wie organiseert dit evenement ?

Rommelmarkt Lokeren
Lid sinds
03-03-2022

Reserveer je stand

Neem contact op met de organisator